Kupaonska galenterija

Legendarni proizvođač kuaponske galanterije čiji su proizvodi danas izloženi u najpoznatije muzeje.

Prije 60 godina tvrtka Gedy je privukla pozornost svjetske javnosti svojim kolekcijama od plastike koje su unijele još više boje u naše kuaponice.

Postupno šireći svoju paletu proizvoda Gedy je s vremenom obogatio ponudu kuaponskom galanterijom od stakla, bronce i inoxa, kao i velikim izborom tekstila.
Naravno, svi ključni proizvodi koji su zauvijek promijenili dizajn kupaonske opreme i dalje su dostupni kupcima poput Cucciolo držača wc četke Makioa Hasuikea koji je dio stalne izložbe Muzeja suvremene umjetnosti u New Yorku (MoMA) od 1977.

www.gedy.it

U sastavu PORCELANOSA grupacije Noken je lansiran kao proizvođač kupaonske opreme tako što plijeni pozornost po svom inovativnom dizajnu.

Specijaliziran je za sanitarije i slavine, a izdvaja se od ostalih po jedinstvenoj pažnji koju posvećuje svakom detalju.

Nokenov naglasak na dizajnu i njegova posvećenost kvaliteti su obilježja svih proizvoda, čime daje dodir ekskluzivnosti kupaonicama širom svijeta i pozicionira se u sam vrh sektora u proizvodnji kupaonske opreme.

www.noken.com

Od 1974. Godine Mediclinics dizajnira, proizvodi i komercijalizira optimalne proizvode za opremanje javnih toaleta: sušači za kosu, sušači za ruke, ogledala, dispenzere za sapun, galanteriju. Kao dio široke ponude, Mediclinics nudi gotovo 50 različitih sušača za ruke koji su grupirani u 3 različite kategorije:

  1. Eco – fast sušači, za javne toalete sa visokom do srednje visokom posjećenošću. Riješenja koja su dizajnirana i napravljena za pranje ruku u javnim toaletima sa minimalnim održavanjem, velikom dugotrajnošću i iznad svega otpornost sušača.
  2. High speed sušači sa malom potrošnjom energije za veoma posjećene toalete sa vremenom sušenja ruku od 5 do 10 sekundi.
  3. Medi – flow, funkcionalni sušači sa odličnom vrijednosti za novac za srednje do nisko posjećene javne toalete.

www.mediclinics.com