Armature

Želite uštedjeti vodu? Želite da vam se na mješalicama ne skuplja kamenac? Želite mješalice bez bakterija?

Hansgrohe je tu!

Kvaliteta naših proizvoda prepoznaje se odmah: pri tuširanju, kupanju ili pranju ruku. No, tko se krije iza lijepo dizajniranih i kvalitetnih tuševa i miješalica „Made in Germany“? Što pokreće tvrtku Hansgrohe, koju gospodarsku važnost ima ova tvrtka i za što preuzima odgovornost? Pogledajte kroz „ključanicu“ proizvođača kupaonske opreme iz Schwarzwalda čiji se proizvodi mogu naći u cijelom svijetu. Na sljedećim stranicama pronaći ćete sve ono što nas definira i što nam je važno. Otkrijte proizvode dizajnirane od vodećih svjetskih dizajnera kao što su Philippe Starck, Antonio Citterio, Jean-Marie Massaud, Patricia Urquiola i Erwan Bouroullec

www.hansgrohe.hr

U sastavu PORCELANOSA grupacije Noken je lansiran kao proizvođač kupaonske opreme tako što plijeni pozornost po svom inovativnom dizajnu.

Specijaliziran je za sanitarije i slavine, a izdvaja se od ostalih po jedinstvenoj pažnji koju posvećuje svakom detalju.

Nokenov naglasak na dizajnu i njegova posvećenost kvaliteti su obilježja svih proizvoda, čime daje dodir ekskluzivnosti kupaonicama širom svijeta i pozicionira se u sam vrh sektora u proizvodnji kupaonske opreme.

www.noken.com

Paini je najveći proizvođač mješalica u Italiji. Godišnja proizvodnja doseže preko 4 miliona komada vrhunskih proizvoda.

Paini sanitarne mješalice proizvode se prema najzahtjevnijim standardima ISO9002 i prodaju se na pet kontinenata.

Svojim brojnim kolekcijama zasigurno može zadovoljiti i najistančaniji ukus i zahtjev. Bilo da se radi o tradicionalnoj ili modernoj kupaonici naglašenog minimalizma, Paini mješalice daju uvijek onaj završni dojam.

www.paini.com