Sanitarije

Osnovan 1967. Catalano je talijanska tvornica sanitarije sa visokom kvalitetom proizvoda «Made in Italy». Proizvodni pogon smješten kod Rima proteže se na 170.000  m2 sa najsuvremenijom tehnologijom i kapacitetom proizvodnje od 1.500 komada na dan. Svi proizvodi odlikuju se sa patentiranom i unikatno-robotiziranom tehnologijom proizvodnje CATAGLAZE. Cataglaze proizvode odlikuje savršeno ravna glazura sanitarija nanešena na proizvode prilikom samog pečenja na 1250 °C koja spriječava zadržavanje prljavštine i bakterija na samoj površini sanitarija. Na taj način se minimalizira zadržavanje bakterije na površini što omogućava lakše klizanje vode, lakše čišćenje proizvoda i osigurava da Vaša sanitarija ima dugotrajan gladak izgled.

Cataglaze je apsolutno anti-bakterijski tretman koji poboljšava higijenu proizvoda i osigurava dugotrajni sjaj površine, za razliku od tradicionalne sanitarije.

Zbog svojih izuzetnih svojstava Cataglaze je eco proizvod za koji je potrebno puno manje vode i deterdženata da bi se očistio.

www.catalano.it

U sastavu PORCELANOSA grupacije Noken je lansiran kao proizvođač kupaonske opreme tako što plijeni pozornost po svom inovativnom dizajnu.

Specijaliziran je za sanitarije i slavine, a izdvaja se od ostalih po jedinstvenoj pažnji koju posvećuje svakom detalju.

Nokenov naglasak na dizajnu i njegova posvećenost kvaliteti su obilježja svih proizvoda, čime daje dodir ekskluzivnosti kupaonicama širom svijeta i pozicionira se u sam vrh sektora u proizvodnji kupaonske opreme.

www.noken.com