Tuš kabine

Tvrtka Huppe osnovana je daleke 1889.g., a 1966.g. kao prva tvrtka u Njemačkoj uvodi proizvodnju tuš kabina te obloga i pregrada za tuš kabine. U današnjoj ponudi tvrtke možete pronaći cjelovita rješenja samostojećih tuš kabina, tuš kade i podnice, obloge, pregrade te kabine namijenjene za ugradnju u ravnini s podom.

Proizvodi tvrtke Huppe mogu se pohvaliti različitim inovativnim rješenjima kao što su Anti-plaque oplemenjene staklene površine protiv nakupljanja kamenca, vrata od jednodjelnog sigurnosnog stakla ESG, te stilizirani dodaci od kroma koji se posebnom tehnologijom ugrađuju na staklene stjenke.

www.hueppe.com

Novellini je talijanski proizvođač kada i tuš kabina, kako klasičnih tako i ekstravagantnih i avangardnih. Vrhunskog dizajna, kvalitete i napredne tehnologije u izradi nikoga ne ostavljaju ravnodušnim.

Novellini tuš profili su zaštićeni od bakterijskog djelovanja.
Primjena ANTI-DROP tretmana na staklu onemogućava zadržavanje kapljica vode po stijenkama kabina a CRYSTAL CLEAR tretman omogućava lakše čišćenje i dugotrajniji sjaj.

www.novellini.com

Systempool je od svog osnivanja težio da se proširi što je rezultiralo da se fokusira na tri glavne oblasti:

Kupaonski proizvodi

Tuš kade, tuš paravani i kabine, tuš stubovi, kade, hidromasažne kade, pultovi  i kupaonska galanterija
SPA
Opseg proizvoda namenjen da vam pomogne u kreiranju vlastitog kućnog spa, lakog za instalaciju i za održavanje.
KRION

Firme Porcelanosa grupacije koriste Krion – čvrsti kompozitni materijal, u opremanju kuhinja i kupaonica. On je također prikaz jedinstvenog dizajna, interijera i arhitektonskih projekata, gdje njegova izvanredna svojstva transformiraju nestvarne ideje u realnost.

www.system-pool.com