Linkfloor: Inovativni luksuzni vinil

Što je Linkfloor?
Ukratko, vinilna tkanina na PVC-u sa poliesterom i stakloplastikom, visoko otporna na abraziju i udarce. Ostaje nepromijenjena u dodiru s vodom, kemijskim sredstvima i mrljama.

 

 

Mnogi se udaljavaju od vinila povezujući ga s manje poželjnim linoleumom, smatrajući da nije tako kvalitetan ili luksuzan kao što su popularnije opcije oblaganja podova drvom ili pločicama. Istina je ta da je vinil evoluirao kroz veliki put inovacija i ne smije se ignorirati.

L’antic Colonial, tvrtka u Porcelanosa grupaciji, podigla je vinil na višu razinu uz prepoznatljivi pečat koji dolazi sa ovim brendom. Njihove vinilne obloge su jedne od najotpornijih i najstabilnijih koje su dostupne na današnjem tržištu. Ostaju nepromijenjeni bez obzira na direktne udarce, ogrebotine, utjecaj vode, vlage, mrlja ili kemijskih proizvoda. Linkfloor je unaprijeđen od jednostavnog klik-klak sistema u tradicionalnom pločastom formatu na format u roli dimenzija 2×10 metara. Ovaj novi sistem još više olakšava postavljanje na veće zone zbog svoje masivnosti.

Porcelanosa vinil, poznat kao ‘Linkfloor’ dolazi u različitim serijama koje možete provjeriti ovdje, a mi ćemo izdvojiti najzanimljivije određene prema svojem izgledu ili načinu postavljanja.

Serija Contract:
Ova serija je iznimno jaka imitacija isprepletenog tekstila, koja daje izgled tkanine ili tepiha. Dostupna u 8 različitih boja, ova tekstura može biti postavljena u prostore koji su u doticaju s vlagom i vodom, kao kupaonice i kuhinje u kojima može dati privlačniju atmosferu od običnih pločica. Ova serija također dolazi u rolo formatu, koji je idealan za posebno velike prostore.

Serija Oak:
Dostupna u pločastom formatu, serija inspirirana izgledom prirodnog hrasta, postaje sve popularnija zamjena za pravo drvo. U svojih šest varijacija u boji, ova serija je raznovrsna u detaljima kao bilo koje prirodno drvo ali je dvostruko trajnija.

Serija Hotel Air:
Serija donosi nove estetske mogućnosti u vidu postavljanja na podove i zidove u stambenim i poslovnim projektima i zonama visokog prometa. Serija dostupna u velikom broju tonova koje daju stvarni izgled prirodnog drveta.

Porcelanosa je podigla vinil na novi stupanj luksuza, donoseći trajni i kvalitetan proizvod u vaše domove kojemu je potrebno minimalno održavanje. Ako to nije dovoljno, Porcelanosa daje čak 15 godina garancije na SVE proizvode Linkfloor serija.

 

Jeste li promijenili mišljenje o vinilu?

Provjerite dostupne uzorke u salonu studija keramike Brotis.