Transformacija prostora: Novo lice ˝MK-COLOR Hair & Beauty Corner-a˝

U Brotis Concept Store-u ponosni smo što možemo predstaviti naš najnoviji projekt – preuređenje Hair & Beauty Corner-a tvrtke MK-COLOR D.O.O. MOSTAR, renomirane tvrtke specijalizirane za frizerske preparate. Prema ideji arhitekte Tonija Šimunovića iz studija BIM ARCH d.o.o. Mostar, stvorili smo sofisticiran i funkcionalan prostor koji odražava visoke standarde i estetske vrijednosti našeg klijenta.

Dizajnerski izazov i kreativna rješenja

Projektiranje i opremanje ovog prodajnog dućana veličine 100 kvadratnih metara bio je izazov koji smo s oduševljenjem prihvatili. Podlogu ovog dućana sada krasi elegantna bijela podna pločica u lappato obradi (ALFALUX Stucchio Bianco 90,2×90,2 gres porculanska pločica, retificirana, lappato), koja prostoru daje svježinu i prostranost. Na zidove smo implementirali naše nove akustične panele u boji Natural Oak (L. Natural Oak Akustični panel, dim. 30×275 cm). Ovi paneli ne samo da pridonose estetskom izgledu prostora, već i poboljšavaju akustiku, stvarajući ugodno okruženje za posjetitelje. Poseban naglasak stavljen je na zid iza pulta, gdje smo instalirali akcentnu ploču s keramičkom pločicom iz najnovije kolekcije Porcelanosa grupe – Stone 3D Arce u formatu 59,6×150 (PORCELANOSA Stone 3D Arce 59,6×150, zidna ker.pločica, retificirana, mat). Ova reljefna dekorativna zidna pločica kombinira drveni uzorak koji se savršeno slaže s našim akustičnim panelima Natural Oak te betonski uzorak, stvarajući dinamičnu i privlačnu vizualnu kombinaciju.

Igra svjetla i pažljivo odabrani detalji

Arhitekt Toni Šimunović majstorski je pozicionirao LED trake (BUTECH Pro Light LED; 11 mm; l=2,50 m ; aluminijski profil, silver) koje stvaraju intrigantnu igru svjetla na reljefnoj pločici, dodajući dodatnu dimenziju prostoru. Ispred ovog impresivnog zida nalazi se zaobljeni pult obložen akustičnim panelima Natural Oak, koji je centralna točka showrooma. Kao dodatak sofisticiranom dizajnu, korišteni su crni reflektori i spuštene lampe u crnoj boji, koji dodaju moderni touch prostoru. Na pultu je pozicionirana elegantna crna vaza za cvijeće, koja unosi dozu prirodne ljepote i harmonije. Svi ormari s policama, namijenjeni prezentaciji proizvoda, su bijele boje, što omogućuje da frizerski preparati MK-COLOR-a dođu do izražaja u svojoj punoj
raskoši.

Izjave oduševljenih suradnika

Arhitekt Toni Šimunović o projektu kaže: “Suradnja s Brotis Concept Store-om bila je iznimno inspirativna. Njihova inovativna rješenja i visoka kvaliteta materijala omogućili su nam da stvorimo showroom koji je istovremeno funkcionalan i estetski privlačan.”  Zadovoljstvo projektom izražava i investitor iz MK-COLOR-a: “Brotis Concept Store i BIM ARCH Studio nadmašili su naša očekivanja. Showroom je postao prava oaza ljepote i profesionalizma, savršeno mjesto za predstavljanje naših proizvoda.”

Zaključak

Projekt MK-COLOR Hair & Beauty Corner-a svjedoči o našoj posvećenosti kvaliteti, inovacijama i dizajnu. Ponosni smo na rezultate koje smo postigli u suradnji s BIM ARCH Studiom i veselimo se budućim izazovima i projektima koji će dodatno obogatiti naš portfolio. Posjetite nas u Brotis Concept Store-u i otkrijte kako možemo transformirati vaš prostor iz snova u stvarnost!

Naše adrese su:
● Brotis, Tromeđa, Čitluk
● Brotis, Rodoč bb, Mostar