Kade

Aquaestil plus d.o.o. je hrvatski proizvođač kupaonske opreme osnovan 1999. godine sa sjedištem u Zagrebu. Od svojeg osnutka, poduzeće je vođeno jasnim ciljem da postane vodeći proizvođač sanitarne opreme u Hrvatskoj i regiji, kontinuirano raslo zahvaljujući strateškom ulaganju u proizvodne, prodajne i ljudske kapacitete.

Osluškujući želje i potrebe krajnjih kupaca te prateći moderne trendove kupaonskog uređenja, Aquaestil je ubrzo stvorio široki asortiman kvalitetnih proizvoda koji su na domaćem i stranom tržištu prepoznati kao idealan odabir za uređenje kupaonica u privatnim domovima, ali i luksuznim hotelima, brodovima te svugdje gdje su kvaliteta, sigurnost i estetska dopadljivost najvažniji kriteriji.

Proizvodni program sastoji se od širokog asortimana akrilnih kupaonskih kada, hidromasažnih kada, tuš kada, staklenih tuš paravana, masažnih i parnih kabina, masažnih stupova, kupaonskog namještaja.

www.aquaestil.hr

Jacuzzi je postao lider u proizvodnji hidromasažnih kada još od kada je jedan od braće Jacuzzi, prije više od 40 godina, izmislio prvu hidromasažnu kadu, stvarajući na taj način potpuno nov instrument uživanja.

Kada koju je on predstavio imala je izuzetne mlaznice postavljene na bočnim stranama koje su ispuštale mješavinu vode i zraka masirajući cijelo tijelo, iskustvo koje do tada niko nije pružio. Danas Jacuzzi nudi veliki broj različitih modela hidromasažnih kada, hidromasažnih tuš kabina, hidromasažnih kombiniranih sistema (kada – kabina), hidromasažnih stubova i hidromasažnih mini bazena sa pratećom opremom.

Koncept Jacuzzi je bezbroj puta imitiran, ali nikada ponovljen jer nitko kao Jacuzzi ne poznaje tehnologiju hidromasaže.

www.jacuzzi.eu