Keramika

Porcelanosa je vodeći svjetski proizvođač podnih i zidnih keramičkih pločica. Tvornica je specijalizirana za keramičke i porculanske podne i zidne pločice sa velikim izborom formata i završnih obrada. Njeni proizvodi se ističu visokotehnološkim svojstvima, inovativnim dizajnom i nenadmašnom kvalitetom.

Grupa Porcelanosa je vodeća tvornica na španjolskom i međunarodnom tržištu, koja radi u skladu sa čvrsto utvrđenim principima kao što su inovacije i kvalitet. Posebna pažnja je poklonjena ljudskim resursima, koju čine 5000 obučenih profesionalaca, i stalna briga o investitorima i distributerima. Sa više od 40 godina iskustva, Porcelanosa grupa je prisutna u skoro 100 zemalja širom svijeta, dostignuće koje je pripisano njenom jedinstvenom modelu poslovanja, koje čini osnovu za jake, dinamične korporativne strategije. Studija objavljena od strane Pricewaterhouse Coopers-a i Financial Times-a pozicionirala je Porcelanosu među najprestižnije tvrtke na globalnoj mreži.

Raznolikost proizvodnje je odigrala ključnu ulogu u rastu jedne poslovne grupe koja je počela sa proizvodnjom jednog proizvoda: keramičkih pločica. Danas, grupa od osam tvornica nudi širok spektar proizvoda koji obuhvaća kuhinje i kupaonsku opremu, kao i statusna (najmodernija) tehnička rešenja za zgrade suvremene arhitekture.

Porcelanosa grupu čini osam tvornica: Porcelanosa, Venis, Gamadecor, Systempool, L’Antic Colonial, Butech, Noken i Urbatek. Posjetite naš izložbeni salon gde će vam naši stručnjaci pomoći da nađete proizvode koji će najviše odgovarati vašim potrebama.

www.porcelanosa.com

Porcelanosino iskustvo u proizvodnji keramičkih pločica potaklo je stvaranje Venis-a. Kao rezultat toga, od samog početka, Venis je uspio da stekne ugled vodećeg internacionalnog proizvođača keramičkih i porculanskih pločica.

Sa smislom za inovacije koji nije nikad izgubio, Venis je jedan od proizvođača čije su pločice evoluirale najviše u svakom smislu te riječi, počevši od dizajna i kontrole kvaliteta sve do posvećenosti tvrtke zaštiti životne sredine u proizvodnim procesima i njegovoj potrazi za novim primjenama pločica u suvremenoj arhitekturi.

Tvornica Venis se nalazi u grupaciji PORCELANOSE.

www.venis.com

Urbatek, specijalista za podne i zidne pločice pune mase u grupaciji Porcelanose, nastavlja da jača svoju tržišnu poziciju na ovom polju, sa proizvodima koji nude vrhunski odnos cijena – kvalitet.

U daljnim naporima da ispuni zahtjeve arhitekata, Urbatek je dodao svom asortimanu kolekciju porculanskih pločica ultra velikog formata male debljine – XLight.

Kolekcija koja se stalno usavršava, obuhvaća širok spektar formata i završne obrade u raznovrsnim stilovima.

www.urbatek.com

Od svog osnivanja, L’Antic Colonial  teži da zadovolji potražnju za ekskluzivnim, vrhunskim prirodnim materijalima kao što su škriljci, mramor, prirodno drvo ili mozaici.

Kada se koriste u kombinaciji sa komplementarnim proizvodima kompanije, kao što su umivaonici, pultovi ili kupaonski namještaj, mogu se napraviti projekti svjetskog dizajna sa toplinom koja podsjeća na pravo prirodno okruženje.

To se iznova potvrđuje vizualnom ljepotom i tehničkim karakteristikama proizvoda, kako u privatnim, tako i u prostorima za javnu upotrebu. L’Antic Colonial pripada grupaciji PORCELANOSA.

www.anticcolonial.com

Keraben je jedan od vodećih španjolskih proizvođača zidnih i podnih keramičkih i porculanskih pločica sa izvozom u više od 125 zemalja svijeta.

U dva proizvodna pogona smještena u Španjolskoj tvornica upošljava preko 600 vrhunskih profesionalaca sa godišnjom proizvodnjom višom od 12.000.000 m2.

Tvornica se odlikuje vrhunskom kvalitetom, odličnim dizajnom i pristupačnom cijenom.

www.keraben.com

Tvornica Cotto D’Este proizvodi porculanske podne i zidne pločice vrhunske kvalitete, koje imaju svu ljepotu ručno rađenog proizvoda iz naljepšeg prirodnog kamena ali s pouzdanošću i kvalitetom modernih proizvoda izrađenih sa zadnjim inovacijama tehnologije i sa velikim osvrtom na zaštitu prirode.

Raznolikost proizvoda zadovoljava sve zahtjeve, od renoviranja starih objekata pa sve do izgradnje novih rezidencijalnih, komercijalnih i javnih objekata.

www.cottodeste.it

Izvrsnost, inovacije, entuzijazam, estetika, kompetentnost i pouzdanost su temeljne vrijednosti Lea Ceramice, tvornice locirane u Fioranu, Italija koja dizajnira i proizvodi podnu i zidnu keramiku za sve vrste oblaganja.

Sposobnost tvornice za inovacijama leži u stalnim eksperimentiranjima koja vode do razvijanja najsuvremenijih proizvoda i tehnologija što omogućava tvornici Lea Ceramica opskrbu svojih distributera sa širokim opsegom visoko kvalitetnih proizvoda koji se nalaze na samom vrhu dizajna i kvalitete.

Primjer toga je pločica Kerlite/Slimtech debljine samo 3mm, revolucionarno laminirani kamen veličine 1x3m pogodan za uporabu na mjestima koja nisu bila dostupna za keramiku.

www.ceramichelea.it

Najkvalitetnije porculanske podove, za one koji vole ljepotu s jedinstvenim i modernim stilom, nudi Blustyle by Cotto D’Este.

Podovi dizajnirani i proizvedeni od Blustyle-a ukrašavaju kuće u kojima ljepota zauzima središnje mjesto i u kojima je pazornost posvećena detaljima.

www.blustyle.it

Od 1988. Caesar je sinonim visoko kvalitetne porculanske talijanske pločice, odličan spoj tehnologije, dostignuća, funkcionalnosti i estetike.

Tvornica se nalazi u grupaciji Concorde, vodećoj talijanskoj grupaciji za proizvodnju keramičkih i porculanskih pločica.

Tvornica proizvodi godišnje više od 6 miliona m2, izvozi u više od 90 zemalja širom svijeta i pritom pruža više od 4000 proizvoda dostupnih u 23 veličine i različita površinska završetka.

www.caesar.it

Ovaj talijanski brend je više od pedeset godina lider na svjetskom tržištu keramičkih pločica, i to u prvom redu zahvaljujući konstantnoj posvećenosti u istraživanjima, inovativnosti i društvenoj odgovornosti.

Florimove porculanske pločice udovoljavaju svim zahtjevima arhitekture, dizajna interijera i graditeljstva. Kvaliteta i učinkovitost Florima na najbolji mogući način zrcali se u njegovim brendovima: Floor Gres, Rex, Cerim, Casa dolce casa, Casamood, Magnum Size i Florim Solutions.
Floor Gres je u potpunosti posvećen arhitekturi i dizajnu. Različite površine i materijali osiguravaju dugotrajnost i tehničku učinkovitost.
Rex je sinonim za eleganciju i estetiku, dekore i detalje, a linije su uvijek inspirirane prirodnim materijalima (koža, mramor, kamen).
Cerim je u prvom redu fokusiran na boje i dekore te nudi odličan omjer cijene i kvalitete. Površine su dizajnirane uzevši u obzir okoliš kako bi se u potpunosti dobio estetski učinak na cijeli prostor uređenja.
Casa Dolce Casa je brend namijenjen rezidencijalnoj arhitekturi stvarajući harmonijom prirodnih boja i tekstura toplinu prostora. S druge strane, Casamood linije koordinaciju boja i površina stvaraju kombinacijom granitne keramike s drugim materijalima.
Florim Solutions ime je tima koji radi zajedno s arhitektima i dizajnerima pomažući im u svakoj fazi projekta. Rješenja koja se nude uključuju keramičke fasade, podignute podove, rješenja za podove bez korištenja ljepila i mortova te rješenja za bazene i wellnesse.

www.florim.it

Od svog osnivanja grupacija Trend je stekla reputaciju za istraživanje tržišta, nove tendencije i razvoj novih proizvoda.

Kao vodeći svjetski proizvođač obojenog staklenog mozaika, Venecijanskih glazura, zlatnih kockastih listova Trend je pokazao kako spojiti osnovne principe talijanske tradicije sa dinamičkom kreativnošću današnjih najpoznatijih dizajnera, arhitekata i umjetnika.

U grupaciji Trend se nalazi i Venecijanska radionica ručno lijevanog monumentalnog, zlatnog i umjetničkog mozaika pod zaštitom UNESCA, Angelo Orsoni.

www.trend-group.com

Uskoro više sadržaja

www.ceramicarondine.it