Ugradbena tehnika

Rješenje za odvodnju i tehnika ispiranja.

TECE je Njemački proizvođač ugradbenih vodokotlića, aktivacijskih tipki, inoxni tuš kanalica i cijevi.

TECE vodokotlić nudi mogućnost podešavanja potrošnje vode između 4.5, 6, 7.5 i 9 litara za veliko ispiranje, dok malo ispiranje ostaje konstantno podešeno na 3 litre vode. Upravo ta fleksibilnost za TECE znači dugotrajnost: vodokotlić se prilagođava u količini kao i pritisku ispiranja svakoj potrebi. Izvanredno svojstvo TECE vodokotlića njegova je univerzalnost. S aktiviranjem odozgo ili sprijeda, s jednokoličinskim ili dvokoličinskim ispiranjem, različitih ugradbenih visina u mokroj ili suhoj ugradnji – za sve primjene koristi se isti vodokotlić. A  k tomu je jedini na tržištu na koji se mogu montirati svi modeli TECE aktivacijskih tipki.

TECEdrainline tuš kanalica proizvodi se više od 10 godina, a TECE je vodeći proizvođač tuš kanalica u Europi. Najveća odlika ove tuš kanalice jest što dolazi sa sustavom SealSystem koji jamči potpunu nepropusnost i ispitanu sigurnost prilikom spajanja kompozitnih izolacija.

www.tece.hr

Od svog “Schiene” profila do cijelog sklopa sustava – inovativne ideje i visoka kvaliteta asortimana Schlüter-Systems su pretvorili tvrtku u tržišnog lidera za sisteme ugradnje kermaičkih pločica.

S više od 1.100 zaposlenika u Europi i SAD-u i sedam podružnica, Schlüter-Systems postavlja svjetske standarde za rješenja vezana uz ugradnju pločica i finišera već više od četiri desetljeća.

www.schluter.com