Mala stopala Brotis salona

Birajući Brotis, društvena zajednica nam svakodnevno poklanja svoje povjerenje u kreiranju savršenog dizajna svojih domova. Stoga, mi u Brotisu možemo nagraditi i našu društvenu zajednicu novim članovima. U zadnje dvije godine brojimo čak  devet novih mališana, a Nova nam 2020. godina donosi još sretnije statistike. 🙂

 

 

U vrijeme kada smo lišeni pozitivnih prognoza i statistika o budućnosti u Hercegovini, Brotis odlučno prkosi tablicama i grafovima čija amplituda ide dolje. U prostorijama studija keramike Brotis, postoji nešto osim divno dizajniranih ambijenata što krade pogled posjetitelja. Mala stopala, utisnuta u gipsane kalupe, smještena na policama pričaju jednu priču koja govori o tome kako je jedna relativno mala tvrtka odbila vjerovati da se na tvrdom kamenu Hercegovine ne može osigurati život dostojan čovjeka.

Mala stopala Brotisa stoje kao podsjetnik na ono istinski vrijedno, na ono na što je Brotis kao zajednica neizmjerno ponosan. Mi također imamo svoje tablice i statistike koje pričaju jednu drugu, pozitivnu priču. Naime, ukupan broj djece uposlenika Brotisa je 38, a posljednje dvije godine nose posebne brojke. U zadnje dvije godine brojimo devet pari novih stopala koja će koračati ovim kamenom. Ustrajat ćemo u želji i radu da Anđela, Nikol, dva mala Davida, Petar i Mate, Pavle, Andrija i Ivan imaju sretna djetinjstva. Nova 2020. godina je pred nama. Za ovu godinu smo već spremili čak šest novih kalupića za mala stopala koja, barem za sada, iščekuju naši uposlenici.

Na početku Nove godine, svi obično radimo rekapitulaciju prošle i planove za buduću.

Brotis je također napravio svoju i ne možemo sakriti koliko smo na nju ponosni.